Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

6 værelses villa i bunden af koteletgrund med alt hvad man har brug for.

Vittrup Alle 9B, 2770 Kastrup

Hvis I vil have opfyldt parcelhusdrømmen med plads til hele familien, plads til kontor, plads til hobbies, plads til en dejlig og velanlagt have samt mere plads, så er det denne skønne, velholdte villa på 189 m2. + 32 m2. garage, som I skal se nærmere på.

Roligt placeret på en stille villavej og helt tilbagetrukket på en koteletgrund i Pilegårdskvarteret (kvarteret med den gode skole) findes denne drøm af et hus, som disker op med hele seks værelser. Inkluderet her er flot vinkelstue, som ligger i direkte forlængelse af et nyere Kvik-køkken med splinterny kombi-Quooker-vandhane. Fra stuen er der desuden udgang til en stor isoleret terrasse på 28 m2., som de fleste nok vil opfatte som en regulær udestue, og som løbende er optimeret. Hele huset fik for øvrigt nyt tag i 2011.

Der er hele to badeværelser i stueetagen, begge med separat brus, og her findes også et meget fint bryggers (med egen haveudgang), som udover hvidevarerne også kan byde på en kalkspalter. Entréen fra hoveddøren er rummelig og indeholder finurlige detaljer som skuffer under trappetrinene til 1.salen, samt god skabsplads. Rigelig med indbygget skabsplads findes også på etagens to øvrige værelser, hvoraf det ene er et oplagt (forældre)soveværelse, og det andet kan nemt transformeres til husets ideelle hjemmekontor.

Oppe på 1.salen er det mindst lige så oplagt at placere børneafdelingen. For enden af trappen møder man et lyst og stor repos, som kan samle familien, og herfra er der adgang til tre gode værelser. De første to værelser har udgang til en hyggelig og solrig, sydvestvendt altan, som er overdækket og ligger godt i læ. Det tredje værelse er ikke alene stort, men det kan gøres endnu større, hvis man inddrager det bagvedliggende pulterkammer på samme etage. Selvfølgelig er 2.salen/loftsrummet også udnyttet til pulterkammer i husets fulde længde, så her vil der stadig være plads til opbevaring.

Og så er vi ikke engang nået til haven og garagen endnu. I sidstnævnte er der plads til både bilen, redskabsrum og værksted, og her vil nemt kunne etableres eludtag til opladning. Værkstedsdelen har egen dør til haven, som i denne ende er sydvestvendt med dejlige udendørsterrasser både til lounge- og spisepladser, og der er forresten også etableret et udekøkken… Andre fornødenheder såsom petanquebane og køkkenhave med æble-, pære- og kirsebærtræer, brombær- samt hindbær-, blåbær og hasselnøddebuske er der også lagt kærlighed i, og til stuens nyere brændeovn findes et rummeligt brændeskur, som går hånd i hånd med et overdækket cykelskur, så de tørre sæder er sikrede.

Med andre ord er her alt, hvad man som (stor) familie behøver – og lidt mere til – så velkommen til!

SE MERE KLIK HER

Nybolig Amager

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234