Tårnby hylder de frivillige

Frivillig Fredag er en national fejringsdag af frivilligheden i Danmark. I år er det fredag 24. september og  Tårnby Kommune med for første gang og har afsat hele dagen til at hylde byens frivillige.

Frivillige besøgsvenner fra Ældre Sagen i Tårnby. (Foto: Lene Dam Jørgensen)

 

Hver dag lægger Tårnbys frivillige tid, energi og kræfter i at gøre noget for andre. Fredag 24. september hylder vi dem med to arrangementer, der begge foregår på Tårnby Hovedbibliotek. Ved aftenarrangementet uddeler borgmester Allan S. Andersen den nye frivillighedspris på 5000 kroner.

Allan S. Andersen siger:

”Jeg glædes ofte over de frivillige kræfter, jeg møder gennem Tårnbys foreningsliv. De seneste år med corona har vist os, hvor stor betydning foreningslivet har. Det er vigtigt, at vi giver plads til, at de lokale frivillige stemmer bliver hørt og ikke mindst fejret, derfor ser jeg også meget frem til at deltage i Frivillig Fredag-arrangementerne og uddele frivillighedsprisen.”

Frivillighedskoordinator Anita Køldal siger:

”Vi vil gerne anerkende de frivillige ildsjæles store arbejde og ikke mindst sige tak! Det må gerne gøres på en lidt festlig og særlig måde. Jeg håber, de frivillige vil nyde at være med og føle sig anerkendt for deres store arbejde.”

Programmet

Eftermiddagsarrangementet ”Lokale stemmer” er fra kl. 15-16.30. Går du med tanker om selv at gøre en indsats som frivillig, er dette arrangementet for dig. Du vil møde mennesker, som fortæller om deres frivillige arbejde, hvorfor de er frivillige, og hvad de drømmer om på frivillighedsområdet i Tårnby. Der er kaffe og kage.

Aftenarrangementet er for de, som allerede er frivillige i kommunen. Ankomst fra kl. 18.30 og program fra kl. 19-21. Der vil være musik, komik og en overraskelser. Det er også til dette arrangement, borgmesteren uddeler kommunens nye frivillighedspris. Med prisen følger 5.000 kroner og æren.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?