Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Eksklusiv, indflytningsklar og charmerende etplansvilla tæt ved Amager Strand

Strandlodsvej 129, 2300 København S

 

Nu kan I opfylde jeres kræsne parcelhusdrøm i et af Amagers absolut mest lukrative villakvarterer. Med under 5 km til såvel Kongens Nytorv som Rådhuspladsen, med 300 m. gåtur til Amager Strand metro og med 600 m. til selve Strandparken og alle dens lyksaligheder, så bliver beliggenheden ikke ret meget bedre.

Og I slipper for uoverskuelige, tidskrævende ombygningsplaner i et ældgammelt hus eller at skulle bygge nyt – for det er allerede gjort. Denne imponerende, lyse og kun 7 år gamle villa fremstår funklende og med anmærkningsfri tilstandsrapport, med en etableret skøn og velholdt have spækket med stikkelsbær, boysenbær, ribs, rabarber, solbær, æbletræ – og ikke mindst en dejlig terrasse, som har solen fra morgen til aften. Der er med andre ord dermed dømt plug and play i dette indflytningsklare, eksklusive etplanshus, som helt har elimineret spildplads i en intelligent prioritering af lyse fællesarealer og hele 4 gode værelser. Det rummelige forældresoveværelse har udover et generøst walk-in closet også eget badeværelse med en usædvanlig stor separat brusekabine samt badekar, og ved siden af ligger gæsteværelset/hjemmekontoret, som har været uundværligt i den seneste tid.
Planløsningens gode gaver byder også på en separat børneafdeling med to store værelser og tilhørende eget badeværelse. I denne ende af villaen er der indrettet et meget anvendeligt loftsrum, som dygtigt kan anvendes til masser af opbevaring.
Villaens store samlende rum er køkken/alrummet, som går op i kip og en højere enhed med dejlige ovenlysvinduer og et HTH VH7-køkken, som har en helt fantastisk køkkenø. Både herfra køkkenet – og fra den stilrene, åbne stue – er der udgang til førnævnte fine terrasse.

Udenfor er der sikret meget mere plads til opbevaring i det isolerede skur, og udover køkkenhaven, grønsværen, tørresnorene og rhododendronbedet følger, et sikkert hit blandt de små – nedgravet trampolin og et godt naboskab også med. Der er for øvrigt ikke langt til institutioner, og mange gode indkøbsmuligheder venter også i behagelig afstand fra jeres nye hjem i denne stille og hyggelige ende af Strandlodsvej. Så vi ses der!

SE MERE HER

 

Nybolig Amager 

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234