Dragør hægtet af i toppen

Det blev til uafgjort mod bundholdet fra FA 2000  – og nu er Dragør hægtet af toppen i Københavnsserien

Dragør slås bl.a. mod Skjold i Københavnsserien. (Foto: Finn Edvard)

 

Der er for alvor gang i Københavnsserien i fodbold, men nu er Dragør blevet hægtet af i toppen af serien. Det blev således til uafgjort 3-3 i udebanekampen mod Frederiksberg-holdet FA 2000’s andethold, og med det resultat er Dragør nu på en femteplads i serien, der føres af Skjold og Vigerslev Boldklub hver med 13 points. Dragør er på en femteplads med otte points.

Lørdag 2. oktober kl. 12 skal Dragør spille hjemme mod Sundby. Gæsterne har blot erhvervet fem points i sæsonen, så her er Dragør favoritter til at snuppe alle tre points og dermed få lidt føling med topholdene igen.

 

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?