Søren Pape besøger Strandhotellet

Fredag 1. oktober inviterer De Konservative i Dragør og Søren Pape til borgermøde på Strandhotellet til en times snak om ældrepolitik.

Søren Pape – på besøg i Dragør

 

Af Lene Dam Jørgensen

De Konservative i Dragør og partiets formand Søren Pape inviterer til borgermøde på Strandhotellet i Dragør fredag 1. oktober fra kl.12 til 13.  Blandt emnerne vil være ældrepolitikken, det frie valg i ældreplejen og tryghed for ældre.

Formålet med borgermødet er fra De Konservatives side at gøre partiet klogere på, hvad der er vigtigt for ældre i Dragør, så De Konservative kan tage det med i partiets kommunalpolitik i løbet af de næste fire år.

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?