Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Gennemrenoveret parcelhusidyl lige ved Amager Fælled

Malden Alle 6, 2791 Dragør

 

Er I klar til parcelhuslivets glæder i et stille kvarter, som ligger lige op ad Amager Fælled og Kongelundens grønne idyl? Her kan I få fingrene i et dejligt, gennemrenoveret og indflytningsklart hus på samlet set 140 m2., hvor der er brugt kvalitetsmaterialer. Udvendigt har haven også fået en ordentlig tur, og der er gode muligheder på den over 600 m2. store grund.

Planløsningen er veldisponeret fra det øjeblik man træder ind ad hoveddøren og lander i et lyst og venligt vindfang. En kort gang giver adgang til værelserne og et lækkert nyt og rummeligt badeværelse, hvor især det store, separate bruserum er kronen på værket. Huset rummer tre totalistandsatte værelser, og gangen munder ud i et centralt og dejligt alrum med et åbent og splinternyt Kvik-køkken, som står flot og lyst frem med sine hvide elementer og massive træbordplade. Et lige så nyt bryggers med plads til både den ene og den anden maskine venter bag køkkenet. Fik vi for øvrigt nævnt, at der er gulvvarme overalt indenfor, og at alle vinduer også er splinternye?

Så godt kan 103 m2. udnyttes, men det stopper ikke her. Huset byder også på hele 37 m2. lys udestue med termotag og pæne klinker i naturlig forlængelse af stue/alrummet, hvor der både er masser af spiseplads samt legeplads til børnene.

Børnene kan også tilgodeses med gode institutioner i kvarteret og Skelgårdsskolen er tæt på. De gode indkøb venter i Vestamagercentret lige i nærheden, men det lokale supermarked og kiosken ligger endnu tættere på. Allerbedst er dog stien for enden af denne rolige villavej, som fører direkte ud til Amager Fælleds grønne port, så her er rig mulighed for at koble af i den friske luft.

Velkommen til Vestamager i rare, indflytningsklare og rolige parcelhusomgivelser!

SE MERE HER

 

Nybolig Amager  

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234