Cykelløb afleverer ca. 900.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse

Et flot bidrag fra cykelløbet “Race Against Cancer 500” med base i Dragør afleveres fredag 1. oktober til Kræftens Bekæmpelse i Framehouse i Dragør

Cykelryttere fra årets

 

Fredag 1. oktober kan direktøren for Kræftens Bekæmpelse, Jesper Fisker, tage imod en check på godt 900.000 kroner – penge skrabet sammen på mange forskellige måder under det forrygende cykelløb “Race 500 Against Cancer”, der blev kørt for et par måneder siden af 80 motionister primært fra Amager.

Løbet blev skudt af fra Vejle og sluttede i Dragør, og det var fjerde gang, at de seje motionister trøste an på racercyklerne for at samle penge ind til kampen mod cancer.

Hyggeligt cykelløb

De mange rare penge afleveres til Jesper Fisker fredag 1. oktober kl. 17 i Framehouse på A.P. Møllers Allé i Dragør.

“Race 500 Against Cancer” er en frivillig forening, som arrangere et cykelløb, hvor det primære formål er at hygge sig, og indsamle penge til Kræftens Bekæmpelse. Mange deltagere er fra Dragør og Amager i øvrigt.

(Artiklen fortsættes under billedet)

På cykel til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

“Vi holder cykelløbet i forbindelse med stafet for livet i Dragør,” fortæller en af løbets tovholdere, Thomas Graae fra Dragør.

Cykelløbet køres i tre dage og strækker sig over 500 kilometer. Der er et deltagergebyr på 5.000 kroner, og så samles der andre penge ind ved salg af trøjer fra kendte cykelryttere, reklamepladser på deltagernes cykeltøj, lotterier og meget andet. Og i år er det altså blevet til imponerende 900.000 kr.

Løbet startede i 2018 med 35 deltagere, men flere og flere har efterhånden meldt sig til at køre dette hyggelige og fornøjelige cykelløb med det gode formål at støtte kampen mod cancer.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?