Lokalkendt i spidsen for ny erhvervsafdeling i Spar Nord Amager

Morten Gravlund Lyndrup er tiltrådt som afdelingsdirektør for den nyetablerede erhvervsafdeling i Spar Nord Amager. Her skal han stå i spidsen for at realisere bankens ambition om at gøre Spar Nord til den foretrukne erhvervsbank i og omkring Amager.

Morten Lyndrup – ny afdelingsdirektør i Spar Nord Amager

 

Spar Nord Amager har hentet Morten Gravlund Lyndrup til stillingen som afdelingsdirektør for den nyetablerede erhvervsafdeling. Her skal han være med til at opstarte den nye erhvervsafdeling og sikre rådgivning og kundeoplevelser i særklasse til bankens eksisterende såvel som nye erhvervskunder.

Med sig har Morten 23 års erfaring fra den finansielle sektor. Senest har han siddet som erhvervskundechef i Arbejdernes Landsbank, hvor han har været ansat siden 2018. Forinden da har han været en lang årrække i Danske Bank. Han kommer derfor med en solid erhvervserfaring og et indgående kendskab til branchen, som han glæder sig til at bringe i anvendelse.

Sparringspartner

“Jeg ser frem til at stå i spidsen for den nye erhvervsbank på Amager og blive en sparringspartner for det lokale erhvervsliv med støtte til både de etablerede og nye virksomheder. Jeg ser samtidig frem til at forene mine mange års erfaring fra sektoren med mit lokale kendskab”, fortæller Morten Gravlund Lyndrup. Han fortæller samtidig, at han har en klar ambition for den nyetablerede erhvervsafdeling:

“Min ambition for erhvervsafdelingen er, at virksomhederne i lokalområdet skal stå stærkere i relationen til deres bank. Spar Nord skal være den foretrukne erhvervsbank. Vi skal være engageret og til stede, hvor virksomhederne er, så vi kan bidrage med god rådgivning og sparring. Spar Nord er drevet lokalt, og jeg ser meget frem til, at vi med stor beslutningskraft kan gøre en forskel for de mange virksomheder i området.”

Bor på Amager

Privat bor Morten på Amager med sin kone og deres to børn på henholdsvis fem og ti år. Når tiden ikke tilbringes på job eller i familiens skød, bruges timerne blandt andet på løbestierne eller på squashbanen. Morten er i øvrigt meget sportsinteresseret og følger særligt med i dansk og international fodbold.

Om Spar Nord

 Med flere end 440.000 kunder, cirka 1.635 medarbejdere og 57 lokale filialer over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. I 2020 leverede Spar Nord et resultat efter skat på 737 millioner kroner. Spar Nord ejes af cirka 93.500 aktionærer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?