Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

En drøm af en murermestervilla med en stor dejlig have

Wibrandtsvej 43, 2300 København S

 

Denne drøm af en murermestervilla, som er opført i 1929 og har været i familiens eje lige siden, udbydes nu for første gang til salg. Villaen ligger lidt tilbagetrukket fra vejen med en lille og nydeligt anlagt forhave. Bag villaen åbner grunden sig til gengæld for alvor op, og sikrer en dejlig, dyb baghave med en hyggelig terrasse i solenden. Her er der udhuse til både værksted og havemøbler, og her kan man godt afskærmet og helt ugeneret finde ro i det grønne midt i byen. Rundt om hjørnet er der indkøb og under én kilometer til Femøren Metro st. og Amager Strandpark. Den populære folkeskole Gerbrandskolen og flere daginstitutioner ligger i gåafstand.

Selve villaen er i en murermesterklasse for sig. Med fire fine etager kan langt de fleste af jeres behov opfyldes bag de smukke, originale, hvide, kittede vinduer. Både den elegante stueetage og den lyse og mindst lige så statelige første sal fremstår meget smukke og herskabelige. Der forefindes en perlerække af stuer med stuk og detaljer fra denne byggeperiode. Køkken og badeværelse på begge etager.Fra den fine hjørnestue nedenunder er der desuden udgang til en skøn balkon som har eftermiddags- og aftensolen. Herfra er der nedgang til haven.

Men hvad beboelses-m2.erne ikke røber er, at der på 2.salen desuden findes to gode disponible rum, som kan bruges til opholdsrum eller kontor. Kælderen velkommen med nyere klinker i gangarealet og et meget rummeligt bryggers med bad installeret. Her er hele tre ekstra gode, disponible rum, som indtil nu har været anvendt til kontorer samt køligt soveværelse.

Så velkommen til et populært kvarter og velkommen til Amagers måske flotteste murermestervilla beliggende tæt på alt hvad man har brug for.

SE MERE HER

 

 

Nybolig Amager   

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234