Anne arbejdede som lærer i Nigeria

Søndag 10. oktober er en særlig dag i Solvang Kirke. Der vil være foredrag med Anne Rauff Nielsen, der vil fortælle om sine år som skolelærer i Nigeria

Anne i Nigeria – på søndag fortæller hun om sit arbejde som skolelærer i det folkerige, afrikanske land

 

Af Lene Dam Jørgensen

Søndag fra 10.30 til kl. 14 inviterer Solvang Kirke på Remisevej til en spændende dag med Mission Afrika, hvor Anne Rauff Nielsen, der har været udsendt til Nigeria som lærer, vil holde foredrag om det folkerige lande med over 200 mio. indbyggere og de mennesker, hun mødte på sin vej  – og de oplevelser hun fik.

Anne på besøg i et privat hjem.

Dagen begynder med en gudstjeneste med kirkens sognepræst Carsten Kofoed Espersen.

Annes Nigeria

Efter gudstjenesten er der frokost i kirkens menighedslokaler, hvorefter Anne Rauff Nielsen vil fortælle om ”Mit Nigeria”. Hun har en stor kærlighed netop til Nigeria, hvor hun arbejdede i 16 år og vil også vise billeder derfra. Efter foredraget er der være lidt til ganen og kaffe og te. Det koster 30 kroner for frokosten.

Garvet lærer

Anne Rauff Nielsen er lærer og blev udsendt af Mission Afrika til Nigeria. Der underviste hun på to forskellige skoler i det østlige Nigeria frem til 1984. Hendes kærlighed til Nigeria er stor, og hun har også siden været på tre besøg dertil.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Anne og Finn på besøg i Nigeria.

Senere var hun højskolelærer på Vejen Højskole og derefter sognemedhjælper ved Kingos kirke på Nørrebro. I 2006 giftede hun sig med Finn Linke Nielsen.

Sammen har de besøgt det land, som har en stor plads i hendes hjerte.

Mission Afrika er en folkekirkelig organisation, der arbejder for at udbrede kristendom og forbedre levevilkårene for nogle af verdens fattigste mennesker i flere afrikanske lande.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?