Kom og hils på kandidaterne til ældrerådet

Tirsdag 12. oktober holdes der et arrangement i Dragørs Aktivitetshus  – her kan man hilse på kandidaterne til Ældrerådet i Dragør

Kom og hils på kandidaterne til Ældrerådet

 

Tirsdag 12. oktober holdes der et arrangement i Dragørs Aktivitetshus i selve festsalen i Wiedergården 2 fra kl. 14.30 til 16, hvor kandidaterne til valget til Ældrerådet i Dragør præsenteres.

Hvert fjerde år er der valg til Ældrerådet i Dragør. Det foregår pr. brev, og alle stemmeberettigede får automatisk tilsendt en stemmeseddel og en frankeret svarkuvert

Ældrerådets opgave er at formidle synspunkter og rådgive Dragør Kommunalbestyrelse. I forlængelse af det skal Dragør Kommunalbestyrelse høre Ældrerådet i alle forslag, som vedrører ældre i Dragør Kommune.

Det nye Ældreråd tiltræder 1. januar 2022 og sidder frem til 31. december 2025. Ældrerådet består af fem medlemmer.

Præsentation af kandidaterne

Otte kandidater stiller op til valget af ældrerådet og vil blive præsenteret ved et særskilt arrangement tirsdag 12. oktober. I samme anledning kan tilhørerne høre mere om Ældrerådets arbejde.

Kandidaterne er Arne Kindler, Arne Mosegaard, Jytte Kirsten Zaar, Leif Ingersholm, Manon Tholstrup, Nils Riiber Høj, Renee Schwaner og Wiebke Zickert.

De fem kandidater, som får flest stemmer, bliver valgt som medlemmer til Ældrerådet. Resten af de opstillede kandidater bliver valgt som suppleanter.

Stemmeberettigede

Alle borgere, der har fast bopæl i Dragør, og som er fyldt 60 år senest 8. november 2021, kan stemme til Ældrerådet.

Brevafstemning

Selve valget foregår pr. brev frem til mandag 8. november 2021. Alle stemmeberettigede borgere har automatisk fået tilsendt en stemmeseddel og frankeret svarkuvert.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?