Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Skøn villa med attraktiv beliggenhed i Eberts Villaby…

Sigbrits Allé 10, 2300 København S

OMRÅDET: I 1894 købte Hermann Ebert et nedlagt landbrug på Amager, udstykkede det og begyndte så at bygge villaer og lejligheder, som blev solgt til mere velstillede københavnske borgere. I midten af Eberts villaby, som han selv kaldte ‘Det ny Frederiksberg’, anlagde han det springvand, som stadig er vartegn for områdets beboere. Husene har navne og stil efter forbilleder som Rosenborg, Rosenvold, Hindsholm, Alfheim mv. Villabyen anses i dag for at være det fornemmeste kvarter på Amager.

EJENDOMMEN: “Nordlyset” blev opført i år 1900 for Hr. Capt Soeby. Huset er en smuk og meget skøn familiebolig på i alt hele 306 etagemeter, fordelt på 223m² beboelse samt 83m². Huset som er i 4 plan inkl. kælder rummel bl.a. hele 2-3 stuer og 6 store værelser, samt depotrum og værksted i kælderen. Ejendommen som opvarmes med fjernvarme kombineret med brændeovn, er opført på en 591m² skøn anlagt ugeneret grund omkranset af skønne træer.

INDRETNING: Entre med opgang til stueplan og nedgang til kælderen. I stueplan er der meget stor stue med brændeovn – oprindelig 2 stuer – med udgang til charmerende veranda hvorfra der er nedgang til haven, hyggelig rummelig TV stue, pænt rummeligt køkken samt gæstetoilet. På 1. salen er der stort badeværelse med både kar og brus, 3 store soveværelser hvor der er udgang til terrasse fra det ene soveværelse. På 2. salen er der toilet, 2 store værelser samt kammer. I kælderen er der stort depotrum, vaskerum med brus, stort fyrrum samt praktisk værksted. Ejendommen er opført på en skøn ugeneret grund med flere solkroge samt både indkørsel og garage.

SE MERE HER

 

Nybolig Amager    

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234