Prisbelønnet forfatter læser op

På torsdag 14. oktober  kl. 19 på Dragør Bibliotek læser en af dansk litteraturs nye stærke stemmer, Tine Høeg, højt fra sine egne romaner på Vestgrønningen 18. Her kan publikum både møde Tine Høeg og hendes redaktør Louise Kønigsfeldt.

Tine Høeg – til Dragør og læse op.

Af Lene Dam Jørgensen

Torsdag 14. oktober kl. 19 læser en af dansk litteraturs nye stærke stemmer, Tine Høeg, højt fra sine egne romaner på Dragør Bibliotek på Vestgrønningen 18. Publikum får også mulighed for at få mere viden om, hvordan hendes romaner er blevet til, når Tine og hendes redaktør Louise Kønigsfeldt fortæller om deres samarbejde. Der bliver også tid til spørgsmål.

Tine Høeg skriver om at være voksen, og så alligevel ikke føle sig som voksen. Hun introducerer begrebet “Ungdommens tredje fase”. Her ser Tine Høeg sig selv, men også i en af sine hovedpersoner, Asta, i romanen ”Tour de chamre”, som er en ung kvinde i begyndelsen af 30’erne.

To romaner – to priser

Tine Høeg har med sine to første romaner allerede modtaget to priser. I 2017 debuterede hun med romanen “Nye rejsende”, som hun modtog Bogforums Debutantpris for og i 2020 modtog hun Edvard P. Prisen for “Tour de chambre”.

Om Tine Høeg

Tine Høeg er født i 1985 og er vokset op i Albertslund med sin mor, far og lillebror. Hun har altid været optaget af ord. At stave dem, tænke over dem og sætte dem sammen. Siden debuten har Tine Høeg holdt foredrag og oplæsninger landet over, skrevet radiodramatik og bidraget til flere antologier.

Arrangementet koster 40 kroner. Interesserede skal bestille billet på Dragør Bibliotekernes hjemmeside.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?