Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Skøn Villa med rummeligt køkken/alrum, store værelser og Muret garage på 40m²

 

Villestoftevej 16, 2770 Kastrup

 

OMRÅDET: Ejendommen er super centralt beliggende på lukket vej i Tårnby. Fra ejendommen er der meget kort afstand til Tårnby Torv med mange butikker og både bus og togforbindelse samt til- og afkørsel til motorvejen. Endelig er der kort afstand til både skole og daginstitutioner.

EJENDOMMEN: Skøn kvalitets villa på hele 180m², opført i 1988 af Jely Huse. Huset fremstår i velholdt stand og har bl.a. i 2011 fået nye træ/alu vinduer. Huset som er godt isoleret for både støj og varme, opvarmes med EL-varme kombineret med brændeovn og varmepumpe, bemærk udgift til varme jfr. energimærke udgør Kr. 6.904,- pr. år. Bemærk ligeledes at der i entreen, i det praktiske bryggers, i badeværelset, på gæstetoilettet og i køkken/alrummet er gulvvarme. Det store badeværelse på 1. salen, og gæstetoilettet i stuen blev flot renoveret i 2006. Ejendommen er opført på en 759m² nem anlagt grund med en meget ugeneret have, en overdækket terrasse samt en skøn muret isoleret garage hele 40m² med en masse anvendelsesmuligheder, garagen blev ligeledes opført af Jely huse i 2001 i samme stil som huset.

INDRETNING: Entre med klinker, pænt gæstetoilet, stort køkken/alrum med klinker med varme, fra køkkenet er der adgang til praktisk bryggers med vaskesøjle, meget stor stue med brændeovn og udgang til haven, – i den ene ende af stuen, kunne der let indrettes et ekstra værelse -. På 1. salen er respos, stort badeværelse med gulvvarme og bruseniche, forældresoveværelse, 2 store børneværelser samt kontor/kammer.

Endelig har ejendommen en skøn lukket og meget ugeneret have.

Velkommen indenfor i en rummelig bolig….

SE MERE HER

 

  

Nybolig Amager     

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234