Musik, kærlighed og godt samvær

Skelgårdskirken på Sindingvej 9 i Kastrup holder flere arrangementer i den kommende tid, hvor unge, livsglæde, stress, musik og fællesspisning er på programmet

Benedicte Kraul – en aften i kærlighedens tegn

Af Lene Dam Jørgensen

Der er flere spændende arrangementer på plakaten hos Skelgårdskirken på Sindingvej i Kastrup i den kommende tid.

Tirsdag 2. november holder cand.psych. ph.d. og lektor Anne Maj Nielsen foredrag om unge mellem engagement, livsglæde, ensomhed og stress.

Mange unge i Danmark trives godt, og samtidig har flere og flere unge de senere år vist tegn på stress, angst og ensomhed. Anne Maj Nielsen spørger her, om den sorgløse ungdomstid i virkeligheden er ved at blive overtaget af stress og ensomhed og, hvordan det i det hele taget hænger sammen.

Gode råd til unge

Anne Maj Nielsen fortæller om, hvordan unge eller forældre til en ung, kan mærke tegn på stress. I sit foredrag giver hun også gode råd til unge om, hvad de selv kan gøre for at mindske risiko for stress og mistrivsel og skabe bedre muligheder for engagement og livsglæde – og ikke mindst hvad forældrene og lærerne kan gøre.

Om Anne Maj Nielsen

Anne Maj Nielsen er ph.d., cand.psych., lektor og leder af afdelingen for pædagogisk psykologi på Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU), Aarhus Universitet.

Anne Maj Nielsen

Hun har forsket i meditation, mindfulness, relationskompetence og andre kropslige og æstetiske læreprocesser, der har betydning for børn og unges udvikling og læring. Det er blandt andet, hvordan de reagerer i stresssituationer.

En aften med kærlighed

Torsdag 4. november kl. 19 kommer Benedikte Krauel til Skelgårdskirken og synger og spiller. Hun synger fra dybet af sit hjerte og det mærkes. Det bliver en aften i kærlighedens tegn.

Der er masser af udtryksfuld power og dybde i Benedikte Krauels stemme og i de sange, som hun synger. Repertoiret vil være alt fra Gospel til Elvis, så der vil være rig mulighed for både at lytte og synge med.

Skelgårdskirkens egen organist Bennie Sanden Reebirk sidder også ved flyglet og spiller sammen med Benedikte Krauel.

Fællesspisning

Fredag 5. november kl. 18 er der fællesspisning. Her er det muligt at få en rigtig hyggelig aften med andre over et måltid mad. Interesserede skal selv tage drikkevarer med og tilmelde sig på e-mail: skelgaards.sogn@km.dk.

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?