Dragørs erhvervsliv mødes på Strandhotellet

Dragør Erhverv inviterer mandag 8. november alle medlemmer af Dragør Erhverv til en debataften på Dragør Strandhotel. Det starter med spisning og kl. 19 debat, hvor deltagerne kan blive klogere på lokalpolitikernes visioner for erhvervslivet i Dragør.

Mødet for Dragørs erhvervsliv holdes på Strandhotellet. (Foto: Finn Edvard)

 

Af Lene Dam Jørgensen

Dragør Erhverv inviterer mandag 8. november kl. 18 alle medlemmer af Dragør Erhverv til en debataften om erhvervslivet i Dragør Kommune på Dragør Strandhotel.

Der holdes debataften, da kommunalvalget jo nærmer sig, og denne gang bliver det med erhvervslivet på dagsordenen. Alle de partier der stiller op til valget i Dragør bliver inviteret og Jes Dorph-Petersen er ordstyrer på debatten.

Der er er her rig mulighed for at høre, hvad de enkelte lokalpolitikere mener om erhvervsudviklingen i Dragør  – og også stille spørgsmål til dem.

”Valgflæsk” forud for debataftenen

Aftenen starter allerede kl. 18, fordi der er spisning først. I anledning af kommunalvalget bliver der serveret stegt flæsk med persillesovs. Debatten går i gang kl. 19.

Interesserede skal tilmelde sig på kontakt@dragoer-erhverv.dk. Navn, mobilnummer og CVR-nummer skal oplyses.  Der er begrænsede pladser, så tilmelding vil foregå efter først til mølle-princippet. Debataftenen med spisning er gratis.

 

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?