Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Midt i smørhullet

Hindustanvej 4, 2300 København S

På en stillevej med bump og Skolen ved Sundet for enden af vejen ligger denne bungalow i et af Amager mest attraktive villakvarterer. Kvarteret er præget af flotte 1-familieshuse og er et børnevenligt kvarter med gode naboer og masser af børn i alle aldre.

Tæt på Amager Strandpark, Kastrup Fortet, gode indkøbsmuligheder og kun 800m til nærmeste metro station.

EJENDOMMEN:

Klassisk gulstens-bungalow fra 1930’erne forsigtigt ført up to date. Termovinduer, fjernvarmeopvarmet, og ejendommens energimærkning er C. I alt 156 kvm under tag.

Grunden er en oplevelse i sig selv, en skøn have med mange smukke buske og træer hvor huset ligger godt placeret på grunden med eftermiddags- og aftensol i baghaven. Baghaven er meget ugeneret ift. naboer, har flere solkroge, skur, legehus, drivhus mv.

INDRETNING:

God funktionel indretning med en stor gennemgående stue med lysindfald fra 3 sider og skøn vestvendt havestue (fra 1971) med store vinduespartier. Mindre køkken, men med god arbejdsplads, toilet og stort soveværelse. Kælderen byder på flere disponible rum, og stort vaske og baderum.

SE MERE HER

 

   

 

Nybolig Amager        

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234