Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Eksklusiv og nyistandsat villa – med gulvvarme på alle 3 etager

Wibrandtsvej 40, 2300 København S

 

Glæd dig… Nu udbydes denne charmerende og fuldt renoverede villa fra 1935, som er klar til at slå dørene op for nye ejere. Bliver det jer, kan I se frem til ikke blot en ejendom i fantastisk stand, men også en familievenlig bolig, der blandt mange kvaliteter byder på perfekt planløsning til familien og en meget veludnyttet kælder.

Fra villavejen kan

I på kort tid tage ud til Amager Strandpark, hvor der er rig mulighed for motion, hvad enten familien er til at gå, løbe, cykle eller svømme.

Lige så tæt på ligger indkøbssteder, daginstitutioner og Gerbrandskolen.

Storbyens mange tilbud er der også nem adgang til. Femøren metro ligger 1200 meter fra adressen.

Villaen er istandsat fra ende til anden med fokus på at hjemmet skal være funktionelt og tilpasset familiens behov. Indvendigt oser ejendommen af gode løsninger og fine detaljer fra kælder til kvist, hvor du godt kunne tro, at du stod i en nybygget ejendom.

Boligens 149 kvadratmeter er fordelt på entré, toilet, åbent køkken/alrum, kontor i stueplan, samt tre soveværelser og badeværelse på 1. salen. Dertil kommer 85 m2 i kælderen, hvor der er højt til loftet, dræn om huset og gulvvarme i alle rum og store vinduespartier. Det giver en meget anvendelig kælder, hvor der er indrettet med køkken, badeværelse med brus, bryggers og 2 store disponible rum.

Fra køkken/alrummet er der 2 udgange til stor sydvendt træterrasse, der er hævet et stykke over jorden. Her bliver sommermiddagene krydret med kig til haven, der er enkel, hyggelig og indrettet til de små.

Forsiden af huset er afskærmet med smukt hegn og carport. 

Skynd dig ud og se denne skønne ejendom som passer perfekt til familien og er lige til at rykke ind i.

 

KONTAKT LARS OLE MORTENSEN PÅ 24245777 ELLER LMT@NYBOLIG.DK

SE MERE HER

 

   

Nybolig Amager        

 

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234