Dramaet om Den sorte Enke

Dragør Bio viser i weekenden 4. og 5. december dramaet ”House of Gucci”. Også julefilmen ”Familien Jul og nissehotellet” er på plakaten

Filmen “House of Gucci” vises I Dragør Bop I weekenden.

 

Lørdag 4. december kl. 20 og søndag 5. december kl. 16.30 vises dramaet ”House of Gucci”.  Den er inspireret af den sande historie om den verdensberømte Gucci-familie. Med tre årtiers kærlighed, forræderi, dekadence, hævn og i sidste ende mord ser biografgængerne, hvad et navn betyder, hvad det er værd  – og hvor langt en familie vil gå for kontrol.

Filmen følger familieimperiet fra tiden, hvor alt stadig er glamourøst, frem til retssagen, hvor Patrizia Reggiani bliver idømt 26 års fængsel for at planlægge drabet på sin eksmand, Maurizio Gucci. Maurizio var barnebarn af den berømte modedesigner Guccio Gucci og arving til hele Gucci-dynastiet, men juridiske slagsmål, stridigheder om arven, svigt og en ekstravagant livsstil blev begyndelsen til enden for Maurizio og Patrizia – også kendt under navnet Den Sorte Enke.

Julefilm for hele familien

Familiefilmen ”Familien Jul og nissehotellet” vises søndag 5. december kl. 14. Den handler om Hugo på tolv år, der stadig elsker nisser, men bliver drillet af sine jævnaldrende.

Hugo beslutter derfor at gå mod sine følelser og tvinge sig selv til at blive stor. Da familien er på juleferie, opdager han, at der bor nisser på hotellet. Hugo prøver at fortrænge det og kæmper en kamp med sig selv for ikke at hjælpe nissepigen Sne, som har mistet sine nisseforældre og bor alene med sine søskende.

Sne vil hjem til nissernes land, men kan ikke få rensdyrene til at flyve, for hun har aldrig lært magi. Spørgsmålet er, om Hugo lader sig overtale til endnu et nisseeventyr.

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?