Lagkagehuset åbner endnu en butik i Ørestad

I denne weekend åbnede Lagkagehuset ny butik i Fields. Det bliver Ørestads andet Lagkagehus og skal ligesom den første butik i bydelen drives af lokalkendte kræfter.

Så er der åbnet endnu et lagkagehus i Ørestad

De seneste to år har Lagkagehuset solgt brød, kager og specialkaffe til beboerne i Ørestad, og nu er endnu en butik åbnet i bydelen. Det skete, da Fields fik sit første Lagkagehus her i weekenden.

Ligesom Ørestads første Lagkagehus i Neroport på Kay Fiskers Plads vil også den nye butik i Fields blive drevet af lokale kræfter ved roret. Butikschef for begge Ørestads-butikker er Joseffa Schmidt Håkonsson, der har boet i Ørestad de seneste otte år.

Sprudler af liv

“I starten var her ikke engang ordentlige indkøbsmuligheder. Nu sprudler Ørestad af liv, og det er en fornøjelse af være en del af udviklingen”, fortæller Joseffa Schmidt Håkonsson og fortsætter:

“Fields har altid været her, og derfor er det også helt særligt nu at blive en del af shoppingcentret. Flere af vores nuværende stamkunder er ansatte i Fields, så jeg glæder mig til at komme endnu tættere på dem.”

Udover butikschefen vil også flere af de nuværende ansatte fra Lagkagehuset i Ørestad være at finde i den nye butik i Fields.

Frokost på farten

Mens Lagkagehuset på Kay Fiskers Plads er en større butik med caféområde, bliver det nye Lagkagehus i Fields en mindre butik, hvor besøgende og ansatte i shoppingcentret nemt kan komme forbi efter frokost, kaffe eller snacks på farten.  Åbningen glæder kommerciel direktør i Lagkagehuset, Jesper Mark Dixen:

“Vi ser frem til at åbne endnu et Lagkagehus i Ørestad og blive en del af den pulserende hverdag i Fields. Vi kommer især til at satse på vores frokostsortiment og specialkaffe, så de mange shoppende gæster og ansatte i centret nemt kan købe noget med sig on the go.”

Lagkagehusets butik i Fields er butik nummer 107 i Danmark. I 1991 åbnede det første bageri på Torvegade ved Christianshavns Torv.

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?