Børn og voksne på “Tumlehold”

Tirsdag 11. januar kl.9.30 har forældre med børn fra to til fire år mulighed for at deltage i Tumleholdet ”Leg og bevægelse” på Fuglebækvej 4A i Kastrup sammen med deres børn. Her udfordres barnet og den voksne rent fysisk, motorisk og mentalt gennem forskellige øvelser.

Så er der tumlehold i Kastrup

 

Af Lene Dam Jørgensen

Tirsdag 11. januar kl.9.30 starter Tumleholdet ”Leg og bevægelse” for børn fra to til fire år på Fuglebækvej 4A i Kastrup. Det er et hold for de forældre, der har mulighed for at deltage i et tumlehold om formiddagen. Det kan være forældre, der passer barnet hjemme eller er på barsel og som gerne vil lave noget sammen med deres barn – aktiviteter hvor både de og barnet bliver aktiveret, udfordret motorisk, fysisk og mentalt.

Børneyoga

Aktiviteterne på holdet består af børneyoga, motoriske øvelser, sanseøvelser med, samarbejdsøvelser og masser af bevægelse i form af dans og forskellige bevægelser. Aktiviteterne tilpasses efter barnets udvikling og der er plads til individuelle behov.

Der er plads til 10 børn og deres voksne på holdet og aktiviteterne kan veksle mellem at sidde i rundkreds, samarbejdsøvelser med mor eller far, øvelser på måtten eller fri bevægelse. Hvis der er yngre søskende, er de også velkomne.

Det koster 620 kroner for fem gange for en forælder med et barn. Hvis der er to børn, koster det 500 kroner ekstra. Både børn og voksne skal have behageligt tøj på og der må gerne tages legetøj med til yngre søskende.

Professionel underviser

Interesserede skal tilmelde sig til stormrodyoga@gmail.com.  Forløbet ledes af Sabrina Haugaard, der er uddannet fysioterapeut. Derudover underviser hun børn og unge i yoga i hendes firma Storm & Rod, yoga og fysioterapi.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?