Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Amager Landevej 16

Vidunderlig murermestervilla med både stuk, planker og rosetter

Velkommen til et overflødighedshorn af en smuk og funktionel ejendom, som nu kan blive jeres helt egen drøm af en murermestervilla. Roligt tilbagetrukket på en dejlig stor grund ligger dette oprindelige tofamilieshus, som nu er én stor bolig. Den vestvendte have bagved er yderst privat, pladsrig og byder på dobbeltgarage. Bagsiden af villaen er billedsmuk og har udover indgangspartiet også en køn nedgang fra den meget skønne udestue, som fremtræder integreret i og forenelighed med resten af huset.

Boligen indenfor imponerer med i alt flotte 332 m2. Hoveddøren åbner op til en grandiøs entré, hvorfra der er adgang til 1.salen samt resten af stueetagen – blandt andet kan man tage de høje dobbeltdøre ind til et imposant “herreværelse”, som også i dag anvendes som kontor. Herfra går turen videre igennem de volumeniøse, åbne og lyse stuer, hvor et af Amagers flotteste karnapper byder sig til. Spisestuen er i en klasse for sig, og ligger selvfølgelig i åben og direkte forlængelse af køkkenet. Det er også her, at der er adgang til
udestuen, som hurtigt vil blive jeres foretrukne spiseplads gennem foråret og lige til sensommerens afslutning.

Der er toilet på alle tre etager, og på 1.salen er dette da også en del af et virkelig fint og stort badeværelse. En lys repos for enden af trappen leder vejen dertil, og giver også adgang til de 3 gode og rummelige værelser heroppe. Det midterste værelse er velsignet med den herlige balkonplads ovenpå karnappen, mens det største soveværelse indeholder et ideelt walk-in closet med hele to indgange.

Kælderen er en hel lejlighed for sig og mere til. Charmerende buehvælvinger er det første som byder jer velkommen hernede, og her gemmer sig også et stort og funktionelt badeværelse. Hertil kommer bryggers med viktualierum samt hele 4 meget store, disponible rum, som har en mangefacetteret anvendelse. Pt. bruges de både til værelser, store garderober og musikstudie!

Så velkommen igen til en murermestervilla helt i særklasse, som har både sjæl og charme – og som for øvrigt kun ligger 5,5 km. fra Rådhuspladsen – eller endnu kortere fra Kgs. Nytorv – “nede ad vejen”… Vi ses på Amager Landevej 16!

SE MERE HER

 

   

Nybolig Amager        

 

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234