Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Dejlig moderniseret villa med hele 192 etagemeter

Hvis I vil have opfyldt parcelhusdrømmen med plads til familien, plads til kontor, plads til hobbies, plads til en dejlig og nem have samt mere plads, så er det denne skønne, velholdte villa på i alt 192 m2., som I skal se nærmere på. Herligheden er desuden løbende blevet renoveret, bl.a. med nyt tag i 2010, og der er også blevet tilført en ekstra garage, så vi i alt er oppe på 56 m2. god garageplads.

Udvendigt er huset pudset op i 2020 med nye gavle, så det fremstår både skarpt og indbydende. Bag den største af garagerne er der også adgang til den nemt anlagte have, hvor et dejligt stort drivhus belagt med fliser er placeret lige i solsiden, så man næsten året rundt kan nyde udelivets glæder lunt og i læ.

Velkomstportalen til denne venlige villa består af et udendørs, overdækket vindfang med en lille bænk, som dækker over kælderens egen udendørs indgang. Et rigtig fint køkken fra 2018 åbner sig op inden for hoveddøren, og her er selvfølgelig også god skabsplads til overjakkerne.

Stuerne folder sig ud i to lyse rum – den oprindelige stue med trægulv og akustikvæg samt en tilbygning med klinker og varme i gulvet og brændeovn. Så der er fri leg til, hvor spisestuen, sofaerne etc. skal placeres, men én ting er sikkert: Der er plads nok. Fra tilbygningen er der endvidere adgang til en udendørs træterrasse i niveau med nedgang til haven, hvor endnu en terrasse byder sig til.

På stueplan finder I også to gode værelser, et toilet samt den indvendige nedgang til kælderen. Denne meget tørre og rummelige kælder har 4 disponible rum, hvor anvendelsesmulighederne er ganske mange. Det største af rummene har været anvendt som børneværelse og indeholder rigelig skabsplads. På nederste etage findes også husets badeværelse, som naturligvis også kan tilbyde varme i gulvet til de vinterfrosne tæer, samt separat brusekabine til albuerummet. Endelig er der på etagen da også et viktualierum, som
fungerer som et stort svaleskab i addition til køkkenet lige ovenfor trappen.

Så velkommen til en både flot og praktisk villa og velkommen til et overraskende roligt kvarter, som både ligger tæt på den livligere del af Kastrup samt dejligt tæt på offentlig transport og infrastruktur. Vi ses på Teglkåsvej 24!

SE MERE HER

 

 

   

Nybolig Amager        

 

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234