Sjove historier om fastelavn

Tårnby Bibliotek inviterer tirsdag 1. februar kl. 14 til erindringscafé, hvor tilhørerne denne gang taler og deler minder med hinanden om fastelavn.

Så er der erindringer om fastelavn på programmet på Tårnby Bibliotek

 

Af Lene Dam Jørgensen

Tirsdag 1. februar kl. 14 er der erindringscafé på Tårnby Bibliotek på Kamillevej 10. Fastelavn har tidligere været på programmet ved andre erindringscafeer. På Amager er fastelavn noget helt særligt – og en kilde til mange sjove minder, og derfor er det også på programmet denne gang.

Ved erindringscafeen er det muligt at fortælle om egne erfaringer fra fastelavn  – også på hesteryg. Det er traditionsrig begivenhed, hvor alle nok har noget fortælle – måske også om deres egne børns kreative kostumer og fastelavnsfester.

Uformel eftermiddag

Det bliver en hyggelig eftermiddag, hvor deltagerne har mulighed for at dele erindringer og oplevelser fra fastelavn over en kop kaffe eller te og lidt sødt.

Erindringscafeen lægger op til, at der bidrages med egne anekdoter, men alle som bare har lyst til at lytte med, og få bragt sine egne minder til live igen, er også velkomne.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?