Forhenværende borgmester besøger Rotary

Torsdag 10. februar får Dragør Rotary Klub besøg af Dragørs tidligere borgmester, Eik Dahl Bidstrup

Eik Dahl Bidstrup

 

Dragørs forhenværende borgmester Eik Dahl Bidstrup er nu formand for den kristelige fagforening, Krifa. På mødet i Rotary Dragør vil  Eik vil fortælle om fagforeningen og visionen om at skabe god arbejdslyst for danskerne – samt om, hvad det betyder at have fagforeningsfrihed i Danmark.

“Jeg ser ikke det her som et fravalg af Dragør Kommune, men som et tilvalg af en spændende post. I Krifa sidder en formand typisk i 20 år eller mere, så det var en mulighed, jeg ikke kunne vente på,” lød  det til TV-Lorry fra Venstre-borgmesteren, da han gik af sidste år.

Mødet foregår torsdag 10. februar fra kl. 18.30 til 20 på Dragør Strandhotel. Det indledes med middag. Gæster med interesse for Rotarys arbejde er velkomne og kan tilmelde sig mødet ved kontakt til Susanne Grønbech på 40330555 eller sl@groenbech.com.

Seneste artikler

 

Fik du læst?