Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Jacob Appels Alle 55 2770 Kastrup

Velholdt rækkehus midt på Jacob Appels Alle med nyere åbent køkken

OMRÅDET: Rækkehuset er roligt beliggende midt på Jacob Appels Alle, Dette rolige rækkehus området er en skøn oase for børnene. Tæt på rækkehuset er der både skole og daginstitution samt gode indkøbsmuligheder, ligesom der ikke er langt til Tårnby Torv med til- og afkørsel til motorvejen samt offentlige transportmidler i form af både bus og tog, det hele bare ca. 8 km fra Rådhuspladsen.

RÆKKEHUSET: Rækkehuset som blev opført i 1951 i gule sten med tegltag, tilbyder i alt 153 etagemeter fordelt på 102m² beboelse samt 51m² kælder, hvis der ikke er plads nok er det muligt at udnytte loftrummet. Rækkehuset som opvarmes med naturgas og har gulvvarme i stueplan er bl.a. moderniseret med nyt køkken i 2017, nyere træterrasse mod baghaven, nyere stenbelægning i baghaven, stort redskabsskur, markise samt BWT kalkfjerner-anlæg. Foran rækkehuset er der tillige plads til 2 biler, samt vestvendt terrasse.

INDRETNING: Entre med trappe til 1. salen og nedgang til kælderen, skøn stue med gulvvarme og ikke mindst med terrassedøre til både forhaven med hyggelig lukket terrasse, og terrassedør til baghaven med flot nyere træterrasse. Stuen er åbnet til flot køkken fra 2017 med hvide elementer. På 1. salen er der forældresoveværelse, 2 gode børneværelser samt pænt badeværelse. I kælderen er der gæstetoilet med EL-gulvvarme, praktisk vaskerum, godt disp. rum, depotrum samt opgang til baghaven. Baghaven har flot stenbelægning, græs samt praktisk rummeligt skur med nem adgang.

Velkommen indenfor i en skønt rækkehus.

SE MERE HER

 

   

Nybolig Amager        

 

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234