Fantastisk svensk film på programmet

Skelgårdskirken inviterer fredag 4. februar kl. 18 til fællesspisning og tirsdag 8. februar kl. 18.30 til filmaften, hvor den Oscarnominerede svenske film ”Som i Himlen” vises.  

Den svenske film “Som i himlen” blev Oscar-nomineret – med god grund.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Skelgårdskirken på Sindingvej 9 i Kastrup har to arrangementer på programmet i den næste tid.

Først inviterer kirken til fællesspisning fredag 4. februar kl. 18 og tirsdag 8. februar kl. 18.30 holder kirken filmaften, hvor den Oscarnominerede svenske film ”Som i Himlen” er på programmet.

Spis sammen

Fredag 4. februar er der således fællesspisning, hvor alle interesserede kan mødes i kirken til et festligt hjemmelavet måltid.

Deltagerne skal selv have drikkevarer med og efter måltidet hygger alle sig sammen med kaffe og fællessang.

Tilmelding skal ske hos Skelgårdskirkens kordegn på 32 53 77 44 senest søndag 30. januar, og det koster mellem 50 og 100 kroner at deltage.

Som i Himlen

Tirsdag 8. februar kl. 18.30 er der filmaften, hvor den svenske oscarnominerede film ”Som i Himlen” vises. Filmen handler om Daniel Daréus  – en dirigent i verdensklasse. En dag beslutter han sig pludselig for at trække sig tilbage fra musikscenen og slå sig ned i sin barndomsby i det nordlige Sverige. Det opdager det lokale kirkekor, der lokker det musikalske geni til at kigge forbi til deres øveaftener. Det får konsekvenser. Ikke blot for det hurtigt voksende kor, men bestemt også for Daniel.

Efter filmen drikker deltagerne kaffe sammen, og der er mulighed for at tale om filmen

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?