Dragør har noget at komme efter

FODBOLD: Efter en kanonstart i efteråret dumpede Dragør længere ned i Københavnsserien, og der er virkelig noget at komme efter, hvis det skal blive til en hæderlig sæson for de gule

Dragør slås bl.a. mod Skjold i Københavnsserien. Skjold er rækkens nuværende tophold (Foto: Finn Edvard)

 

De begyndte så godt i Københavnsserien for Dragør sidste år: Premierekampen blev vundet med 4-1 mod NB Bornholm, og man kan håbe på, at de gule har beholdt krammet på Nexø-holdet, for det er mod netop det hold, at Dragør får forårspremiere lørdag 2. april, når det igen går løs i dansk seriefodbold.

Kampen til april skal spilles på Nexø Stadion, og det vil være en fantastisk start og bringe Dragør på pointshøjde med hjemmeholdet, hvis det kan blive en udesejr den dag.

To nederlag

For Dragør dumpede længere og længere ned i rækken, efterhånden som efteråret skred frem, og det blev til to nederlag i efterårets sidste, to kampe mod henholdsvis Vigerslev og Husum.

Det betyder, at Dragør faktisk kun er fire points over nedrykningsholdene, så der er ikke råd til mange svage kampe til foråret, selv om både HB og Bispebjerg, der er bundhold, også får deres at se til.

Møder Kastrup

Spændende bliver det som sædvanlig at følge holdet KS i dette forår, og Dragør spiller sin første hjemmekamp lørdag 8. april kl. 12 mod – Kastrup.

Herligt lokalopgør er i vente. Efterårets kamp mellem de to i Kastrup endte uafgjort 1-1. I de senere kampe klarede Kastrup sig ikke bedre end Dragør – faktisk er Kastrup placeret lige under Dragør på en 10. plads, så der er virkelig lagt op til noget af en fight den dag.

Vi glæder os til det bliver forår, så spillet kan komme i gang.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?