Ny chef på rådhuset i Dragør

Fra tirsdag 1. marts er Pia Holm Nielsen ansat som ny direktør i Dragør Kommune. Hun får ansvaret for områderne teknik, plan og erhverv samt sundhed, pleje og rehabilitering.

Dragør Rådhus – ny chef fra 1. marts.

 

Den nye direktør i Dragør Pia Holm Nielsen er valgt af et enigt ansættelsesudvalg blandt en stærkt felt af 22 kvalificerede ansøgere.

Pia Holm Nielsen er uddannet cand.techn.soc. fra Roskilde Universitet og har bred erfaring fra ansættelser i Helsingør og Københavns kommuner, Miljøministeriet og blandt andet Naturstyrelsen samt daværende Vestsjællands Amt.

Hun har op mod 20 års ledelseserfaring på chef- og direktørniveau. Pia Holm Nielsen kommer senest fra en stilling som centerchef for Center for By, Land og Vand i Helsingør Kommune.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Pia Holm Nielsen – ny kommunaldirektør i Dragør.

 

Dragørs borgmester Kenneth Gøtterup siger: ”Pia Holm Nielsen har en bred og mangeårig ledelseserfaring fra den offentlige sektor og gennem de seneste seks år i den kommunale verden – tæt på lokaldemokratiet, borgere og politikere. Jeg meget tilfreds med, at direktionen igen bliver fuldtallig og glæder mig rigtig meget til at byde Pia velkommen som ny direktør i Dragør.”

Fortsat udvikling

Pia Holm Nielsen imødeser også rollen som direktør i kommunen: ”Jeg ser frem til at være med til at udvikle den borgernære drift og samtidig være med til at sikre, at kommunen fortsat kan udvikle sig selvom, at de økonomiske rammer for kommunerne generelt er udfordrede.”

Hun fortsætter: ”Samarbejde og inddragelse er nøgleord for mig. Og jeg glæder mig til arbejde sammen med dedikerede medarbejdere, ledere og en ny kommunalbestyrelse. Jeg vil udnytte mine kompetencer, dykke ned i sundheds- og ældreområdet og have fokus på tværfaglighed og helhed til gavn for borgerne, foreninger og erhvervslivet.”

Pia Holm Nielsen er 50 år, samboende og har en søn på 13 år. Familien bor i Klampenborg.

Seneste artikler

 

Fik du læst?