Sjov for børn og unge i vinterferien

Vinterferien nærmer sig og fra mandag 14. til fredag 18. februar er der FerieCamps med mange forskellige aktiviteter for børn og unge fra tre til sytten år flere steder på Amager.

Det er snart vinterferie, og der er flere muligheder for aktiviteter for børn og unge på Amager.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Vinterferien nærmer sig og fra mandag 14. til 18. februar er der FerieCamps med et væld af spændende og sjove kultur- og idrætsaktiviteter for københavnske børn og unge mellem tre og sytten år på blandt andet Amager.

”FerieCamp er en af de vigtige idrætssociale indsatser, der gør en kæmpe forskel. For alt for mange børn og unge er det ikke en selvfølge at gå til fodbold om tirsdagen – måske fordi det simpelthen ikke ligger ligefor at finde vej dertil, hvis ikke man bliver motiveret til det hjemmefra. Med FerieCamp ønsker vi at åbne foreningslivet op og tilbyde børn og unge en række sjove og lettilgængelige aktiviteter, der indbyder dem til at blive i de sunde sociale fællesskaber efterfølgende,” siger kultur- og fritidsborgmester Mia Nyegaard.

FerieCamps på Amager

Det er muligt at komme på FerieCamp tre steder på Amager. Amager Taekwondo Klub inviterer nybegyndere og øvede fra seks til sytten år til nogle slagkraftige dage i Multihallen på Kofoeds Skole i Jenagade 21. Peder Lykke Skolen på Brydes Allé 25 har FerieCamp med basketball, judo, dans, film og thaiboksning for børn og unge fra tre til sytten år. Amager Judo Skole på Strandlodsvej 10 har FerieCamp for børn og unge fra tre til sytten år.

Taekwondo på Kofoeds Skole

Amager Taekwondo Klub inviterer børn og unge til taekwando fra onsdag 16. februar til fredag 18. februar fra kl. 8 til 14 i Multihallen på Kofoeds Skole. De lærer her taekwondo og kamsportsmeditation, der hjælper dem til at finde ro, så de bedre kan lære de mange nye og spændende teknikker. Derudover lærer børn og unge forskellige sparke- og slagteknikker ved hjælp af leg samt sjove øvelser.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Amager Judo Skole har også tilbud i vinterferien

Børn og unge lærer at samarbejde med andre ved at følge hinandens impulser og kreative kampsportsbevægelser. Sidste dag er der konkurrence og et stævne, hvor de inviterer deres venner op til kamp iført Marvel Superhelte-udstyret, der registrerer points. Til sidst er der præmieoverrækkelse for alle.

Peder Lykke Skolen

På Peder Lykke Skolen er der fra mandag 14. februar til fredag 18. februar fra kl. 10 til 16 FerieCamp. Børn og unge fra tre til sytten kan her spille basketball sammen med Amager Gators, men der er også mulighed for at blive undervist i Thaiboksning, hvor undervisningen er en blanding af leg og teknikker med slag og spark.

For dem, der er glade for at spille fodbold, futsal eller streetfodboldspillet panna er der hver dag mulighed for at spille med og imod alle andre børn og unge. Der vil løbende være turneringer og konkurrencer med forskellige gode præmier.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Der er Taekwondo på Kofoeds Skole

Hver dag bliver der også vist en film på storskærm, og alle kan glæde sig til lækre lune popcorn og slush ice. Der er også mulighed for en tur på dansegulvet, når Global Kidz kommer. Selve undervisningen tager her udgangspunkt i deltagernes alder og evner, og er gennem leg, dans og bevægelse.

Endelig er det også muligt at spille judo med Amager Judoskole. Træningen har her fokus på motorik, bevægelse, sjov og leg.

Amager Judo Skole

Amager Judo Skole har FerieCamp fra mandag 14. februar til fredag 18. februar kl. 9.30 til 16. Børn og unge lærer tips og tricks. Der vil være lege i hold – også kaldet team games. Det er konkurrencer. Alt sammen noget, der er med til at styrkefællesskabet.

Gratis at deltage

Det er gratis at deltage på alle FerieCamps.

Det anbefales selv at have madpakke og drikkedunk med. Børn og unge skal have tøj med eller på, som passer til aktiviteterne, og have et telefonnummer til en forælder eller værge med.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?