Kirke inviterer til yoga

Er yoga noget for dig? Så er der stemningsfuld yogatime torsdag 10. februar kl. 18.

Der er yoga i Skelgårdskirken på torsdag 10. februar .

 

Af Lene Dam Jørgensen

Skelgårdskirken på Sindingvej 9 inviterer til en anderledes form for gudstjeneste torsdag 10. februar kl. 18. Det er yin yoga, der er på programmet, når der holdes en stemningsfuld yogatime og gudstjeneste i kirkens smukke rum.

Temaet for gudstjenesten er Kyndelmisse og fejring af, at lyset der er på vej. Der tændes lys i kirkerummet under yogatimen. Der er fokus på lyset, åndedrættet og at åbne op.

Kom i god tid

Interesserede må gerne tage en måtte med, men Skelgårdskirken har også nogle, som deltagerne kan låne. Der skal også medbringes drikkedunk, tæppe, varme sokker og varm trøje.

Skelgårdskirken opfordrer deltagerne til at komme i god tid til kirken, så de kan finde en plads inde i kirkerummet

Selve Yogagudstjenesten bliver guidet af Kamilla Bugge, der er sognepræst ved Skelgårdskirken og yogalærer, og Nicole Kruckenberg, der er kirkens sognemedhjælper og er også crossyoga instruktør.

Yin Yoga er populært

Yin Yoga er meget populært som supplement til al anden træning. Det smidiggør krop og bindevæv og hjælper med at undgå skader. Det er gratis at deltage, men interesserede skal tilmelde sig på mail til Nicole Kruckenberg på nicole@skelgaardskirken.dk

 

 

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?