Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Stort 1-plans hus beliggende på enorm grund med mange gode muligheder

I Løjtegårdskvarteret – tæt på Travbaneparken og i fornuftig afstand til Tårnby Stadion – findes denne villa på en hele 1218 m2. stor og dyb grund, hvor mulighederne er virkelig mange og prisen er ganske fornuftig. 

Villaens nuværende 154 m2. fordeler sig på hele 6 værelser med 3 stuer en suite inkl. pejsestue.

Der er herudover både køkken, bryggers, badeværelse, gæstetoilet, entré og fordelingsgang med god, indbygget skabsplads. Et ganske smukt parketgulv er desuden at finde i 2 af stuerne, samt i entréen, gangen og det ene af de 2 soveværelser, som begge har meget flotte størrelser. Ud fra villaens midterste stue er der desuden en oplagt mulighed for etablering af en skøn udestue, som vil få al eftermiddags- og aftensolen.

Da ejendommen er opført på en 1218 m² stor grund er der stort ubegrænsede muligheder for at bygge til, lige som det passer jer. Normalt må grundene i området nemlig bebygges med 30%, hvilket vejledende vil give mulighed for at bygge op til over 300 m² bolig (bemærk endelig godkendelse skal indhentes hos Tårnby Kommune).

Dette hyggelige villakvarter byder på gode dagligvaremuligheder med nye butikker i gåafstand, afkørslen til motorvejen ligger i fin køreafstand, og Amagerhallen er heller ikke langt væk. Så kan I også se mulighederne og vil I kunne sætte jeres helt eget præg på hvad der kan blive jeres realiserede drømmehus, så ses vi på Amager Landevej 148!

 

SE MERE HER

 

 

   

Nybolig Amager        

 

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234