Konen i muddergrøften – med rengøring og musik

Bibliotekshuset på Rodosvej inviterer lørdag 26. marts kl. 10.15 til familieforestillingen ”Konen i muddergrøften” med Karina fra Teater AstaBasta

Der anvendes rengøringsartikler til forestillingen “Konen i muddergrøften”

 

Af Lene Dam Jørgensen

Bibliotekshuset på Rodosvej 4 inviterer lørdag 26. marts kl. 10.15 til familieforestillingen ”Konen i muddergrøften” med Karina fra Teater AstaBasta. Hun fortæller historien med spande, børster, klude, vand, sæbebobler og musik.

Eventyret er en fri fortolkning af Brødrene Grimms eventyr ”Konen i muddergrøften”. Det handler om en fattig fisker og hans kone, om en flynder, som er blevet tryllet om til en gylden fisk og en prins, der kan opfylde deres ønsker. Konen i historien ønsker sig mere og mere og bliver aldrig tilfreds med det, hun allerede har. Spørgsmål er her, om hun får alle sine ønsker opfyldt.

Det praktiske

Eventyret er fra fire år.

Det koster 30 kroner at overvære stykket. Billetter kan bestilles på Københavns Kommunes Bibliotekers hjemmeside.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?