Dragør BK sendt hjem med stort nederlag fra Bornholm

Dragør boldklub tabte med 1-6 til NB Bornholm denne råkolde lørdag eftermiddag.

(Foto: Torben Ager)

Dragør Boldklub kom foran få minutter inde i første halvleg på straffespark en stilling som holdt første halvleg igennem.
I anden halvleg pressede NB Bornholm  Dragør-forsvaret, ved at lægge et aggressivt pres på boldholderen , det skabte mange chancer til de både hurtige og boldsikre NB Bornholm-angribere.

(Foto: Torben Ager)

Klippeøens lokale tv-station, TV2/Bornholm har et fyldigere referat som kan læses HER

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »