Pjerrot – om livet og døden

Nu kan man opleve Bakkens tidligere Pjerrot i en ny rolle, når Kurt Flemming taler om livet og døden i Solvang Kirke.

Pjerrot – i ny rolle

 

Af Lene Dam Jørgensen

Søndag 10. april kl. 12.30 fortæller Kurt Flemming, der også er kendt som Bakkens tidligere Pjerrot, om livet og døden i Solvang Kirke på Remisevej 10. Han vil holde et meget positivt foredrag om livet og døden.

Første del af foredraget handler om livet og blandt andet om at være positiv, når livet er allersværest. Den anden del handler om, da hans kone fik kræft i hjernen. Han fortæller om livet før beskeden kom, og hvordan den ændrede deres liv fra den ene dag til den anden.

Et positivt forløb

Kurt Flemming og hans kone valgte et positivt forløb, selvom de godt vidste, hvor det bar hen. Selve forløbet var for dem en øjenåbner for livet, og at det handler om at mennesker lever livet, mens de er her, men også om at leve med tabet.

Pjerrot på Dyrehavsbakken

Kurt Flemming har tidligere optrådt som Pjerrot på Dyrehavsbakken. Derudover har han rejst med Cirkus Krone i fem år, hvorefter han begyndte at lave sine egne shows. Flemming fik job som Pjerrot i Tivoliland i Aalborg, men blev i 1997 headhuntet af Dyrehavsbakken til at være dennye Pjerrot i verdens ældste forlystelsespark. Her optrådte han som Pjerrot indtil 2019.

I 2021 døde hans kone af hjernekræft.

Børn er velkomne: Under foredraget vil der være selvstændigt program for dem.

Seneste artikler

 

Fik du læst?