Tilbring påsken på hesteryg

I påsken fra onsdag 13. april til fredag 15. april holder Amager Voksenridetur voksenridelejr. Mulighed for at leje en hest.

Gode muligheder for at komme ud og ride i påsken

 

Af Lene Dam Jørgensen 

I påsken fra onsdag 13. april kl. 19 til fredag 15. april kl. 16 holder Amager Voksenridetur på Kongelundsvej 589 ridelejr for voksne, hvor interesserede kan få et par hyggelige dage med rideture og socialt samvær med.

Kari Anne fra Amager Voksenridetur fortæller til Amagernyt.dk, at deltagerne kommer til at bo i en lille hytte på ridefarmen på Kongelundsvej 589 med to værelser med bad og toilet og stor forstue.

Hyggelige dage

Deltagerne bliver den første dag indlogeret på deres værelser, så de er klar til næste dag. Bagefter er der hygge i rytterstuen, hvor der blive serveret kaffe og kage. Her kan deltagerne også lære hinanden at kende fortæller Kari Anne.

Hyggelige påskedage på hesteryg

Hver dag har deltagerne mulighed for komme ud at ride kl. 9 i en time. Under alle omstændigheder er der en ridetur på programmet kl. 11 i halvanden time. Deltagerne kan også komme ud at ride om eftermiddagen, hvis de har lyst. Der er også mulighed for at komme i boblebad om aftenen og om dagen fortæller Kari Anne.

Der er hver dag frokost og kaffe og kage om eftermiddagen hver dag. Fredag er sidste dag og her sluttes eftermiddagen også af med kaffe i rytterstuen. Deltagerne pakker derefter sammen og siger tak for denne gang. Kl. 16 tager de så hjem.

Det praktiske

Deltagerne skal være mindst 18 år.

Prisen for voksenridelejren 2.500 kroner, men så er der til gengæld også kost og logi. Deltagerne skal selv have praktisk tøj med, rideudstyr, dyne eller sovepose og andet, som de vil få brug for i løbet af dagene. Der er dog mulighed for at låne ridehjelme.

Tilmelding foregår over hjemmesiden under booking og særlige ture/lejre, hvor voksenrideturen i påsken også fremgår. Der er stadig pladser ledige.

Om Amager Voksenridetur

Amager Voksenridetur tilbyder leje af heste til rideture for både nybegyndere og øvede ryttere i deres skønne omgivelser i Naturreservat Amager, Sydvestpynten og Kongelundsskoven. Amager Voksenridetur har også andre tilbud såsom ponytrækture. I perioder arrangeres der også halv- og heldagsture, ridning og overnatning i naturen samt ridelejr for børn og voksne.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?