Jubiii!! Trolddomsskolen er tilbage…

Lørdag 23. april kl. 12 er der igen Trolddomsskolen for børn og unge fra seks til tretten år i Kulturhuset Islands Brygge.

Trolddomsskolen er tilbage.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Lørdag 23. april kl. 12 er den populære Trolddomsskole for børn og unge fra seks til tretten år tilbage i Kulturhuset Islands Brygge. Det sker med en blanding af nye og gamle fag og denne gang er der også med det nye hus, Cobaltica.  Der undervises også udenfor, så børn og unge  får lov til at lære magien i praksis.

Der er mulighed for at lære mere om, hvordan planter bruges til eliksirer eller hjælpe med at finde mad til magiske dyr. Der er også et mini -rollespil for børn og unge, der har en troldmand eller heks gemt i sig.

En magisk skattejagt

Det foregår på den måde, at børn og unge hører til et af de fem huse, der er på Trolddomsskolen. De kommer her ud på en magisk ”skattejagt”,  hvor de lærer om magi ligesom på en rigtig magisk skole. Børn og unge skal dog selv have en tryllestav med, og de må meget gerne klæde sig ud, hvis de har lyst.

Trolddomsskolen har ikke noget med Harry Potter at gøre og kræver ikke, at deltagerne véd noget om  magi, rollespil eller fantasy bøger for at være med. Trolddomsskolen starter og slutter i Kulturhuset Islands Brygge, men alle skal være klar 10 minutter før det starter.

Vælg et hus

De fem huse har plads til 12 elever i hvert hus.

Husene er:

Hambra: Mod og Magt
Pilka: Venskab og Ballade
Algashi: Ambitioner og Regler
Cobaltica: Musik og Miljø
Karaka: Sprog og Viden

Børn og unge kan selv vælge, hvilket hus de vil gå på, men det skal de vælge ”under billetter” på Kulturhus Islands Brygges hjemmeside. Her skal de også bestille billetter, der koster 120 kroner, hvis de ønsker at deltage.

Seneste artikler

 

Fik du læst?