Kaffe på kanden og ulvetime

Torsdag 28. april er der Ulvetime i Korsvejskirken. Det er et månedligt familiearrangement for hele familien, og denne gang skal børn og voksne høre om påsken.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Korsvejskirken på Sirgræsvej 81 inviterer torsdag 28. april fra kl. 16.30 til 18.30 børn og deres voksne til Ulvetime. Ulvetimen er målrettet børn fra fire til ni år og deres forældre, men ældre og yngre søskende, bedsteforældre og andre interesserede er også meget velkomne. Normalt er der 40 og 70 til Ulvetimen, og det er så halvt voksne og halvt børn.

Hver Ulvetime har et tema og torsdag 28. april vil det handle om påsken, der er den største fest i kirkeåret. Kl. 17 går børn og voksne ind i kirken og holder en gudstjeneste i børnehøjde. Her fortæller sognepræst Julie Aaboe børnene, hvorfor der fejres påske. Julie Aaboe fortæller også børnene mere om traditionerne i forbindelse med påske.

Kaffe, mad og hygge

 

Der er “drop in” kaffe på kanden og mulighed for at lave påskeharer.

Når der er Ulvetime i Korsvejskirken får børn og voksne altid et måltid, der er lavet af frivillige. Der er ved Ulvetimen også tid til at børnene kan lege og forældrene kan snakke sammen, men programmet byder også på fælles dans og sang.

Det er nødvendigt at tilmelde sig hurtigt 24. april til sognemedarbejder Lone Madsen.

Seneste artikler

 

Fik du læst?