Fremragende film i kirkebio

Tirsdag 10. maj kl. 19 er der Kirkebio kl. 19 i Nathanaels Kirkes sognegård med filmen ”The two Popes”.

Anthony Hopkins og Jonatan Pryce i rollerne som pave Benedict og pave Francis.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Tirsdag 10. maj kl. 19 vises den engelske film fra 2019 ”The two popes” i kirkens sognegård.

Filmen handler om to ældre og meget religiøse mænd, nemlig den konservative pave Benedict og den kommende og noget mere liberale pave Francis.

Filmen emmer af veloplagt dialog og morsomme replikudvekslinger imellem de to mænd. Det er et morsomt drama, men de to mænd diskuterer også alvorlige emner. Det er alt fra ensomhed til religion og tro, men også mindre tunge emner som fodbold og gode pizzaer.

En vej frem

I ‘The two popes’ må de to mænd sammen forsøge at finde en vej frem for den katolske kirke efter, at den forrige pave er død. Dette sker netop ved flere samtaler, som de to mænd har sammen bag murene i Vatikanet, hvor de lærer af og inspirerer hinanden.

Pave Benedict spilles af den Oscar-vindende skuespiller Anthony Hopkins. Pave Francis spilles af den prisvindende film- og teaterskuespiller Jonatan Pryce.

Debat og let traktement

Efter filmen, vil der være mulighed for at blive og debattere filmen over et let traktement til 25 kroner.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

En aften om sundhed

Dragør Borgerforening inviterer mandag 26. september kl. 18.30 medlemmerne til en aften, hvor foredragsholder og Qigong-instruktør, Monika L. Petersen fortæller om energiens betydning i forhold

Læs mere »