Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Fuldmuret og gennemført kvalitetsvilla i naturskønne omgivelser

For lidt over 20 år siden byggede en murermester en perfekt, fuldmuret villa med sortglaseret tegltag til sig selv. Han byggede den i det naturskønne Søvang, med skoven og stranden som naboer, og han sørgede for, at der ikke kom til at mangle noget…

Denne prægtige villa, som er beliggende på en lukket, børnevenlig vej, er nu endelig kommet til salg, og chancen for at opfylde den mere kræsne parcelhusdrøm i et lukrativt og naturskønt villakvarter er hermed opstået. Danmarks længste, fantastiske og private badebro hører til grundejerforeningen, ligesom golf-, tennis- og ridebaner er lige i nærheden. Skolebussen samler op meget tæt på, og kører til St. Magleby Skole, og den lokale institution ligger heller ikke langt herfra.

Og der er i den grad tænkt i praktiske såvel som æstetiske (plan)løsninger i selve huset, som med sin dobbeltcarport og smukke lyse fremtoning byder velkommen ude fra vejen. Der er med stilfuld hånd anvendt sort granit af typen Blue Pearl til gulvet i den rummelige entre, som leder til “børneafdelingen” samt til stuen. Her findes villaens første badeværelse, som ligesom det andet rummer generøs plads – også til brusenichen – og som løbende er blevet holdt ved lige. De 2 store værelser her er sydøstvendt, og de er derfor både lyse og volumeniøse.

Stuen har ambitioner om at imponere med sin gevaldige udformning op i halvkip, og det lykkes til fulde, når man bl.a tager den smukke, indmurede pejseindsats med i regnestykket. Stuen ligger selvfølgelig i åben forbindelse med det dejlige køkken/alrum, hvor der både er optimal plads til at kokkerere en dejlig middag og til at sætte sig ned og spise den i godt og stort selskab. Det stilrene kvalitetskøkken er af mærket Unoform, og det byder igen på Blue Pearl granitbordplade og lækre løsninger. Fra køkkenet er der adgang ud til det store bryggers, som har yderdør ud til carporten, og langs alrummet findes desuden endnu et godt værelse, som pt. anvendes til kontor.

Fik vi for øvrigt nævnt, at der er gulvvarme overalt indenfor (med nye sensorer fra 2021)? Det kommer sig bl.a. til gode, når man står ud af dobbeltsengen i det skønne forældresoveværelse, og hopper ned i den dejlige, varme spa på det tilstødende andet badeværelse. Alle villaens høje vinduer er desuden genialt indrettet som døre ud til den sydvestvendte baghave, så der er multi-praktisk adgang og udgang overalt til en stenterrasse, som binder det hele sammen. Herude på terrassen er der både spiseplads, loungeplads og mere plads, samt et stort og lækkert drivhus. Og i bunden af haven findes desuden et stort redskabsrum.

Så hvad venter I på? Skynd jer til Søvang og se denne helt specielle og gennemførte kvalitetsvilla!

 

SE MERE HER

   

Nybolig Amager        

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234