Dragør fortsat uden sejre i foråret

Det ser sort ud for Dragør i Københavnsserien, hvor det lørdag blev til et nyt nederlag – denne gang til FB, der kørte hjem til Frederiksberg med en sejr på 1-3 i bagagen.

Dragør tabte forårets kamp på Bornholm med 6-1. (Foto: Torben Ager)

 

Uha, uha: Det begynder for alvor at se sort ud for Dragørs mandskab i Københavnsserien, hvor det endnu ikke er blevet til en sejr i foråret. Det er til gengæld blevet til syv nederlag og to uafgjorte, altså bare to points i ni kampe. Og der er faldet nogle ordentlige øretæver undervejs: Nederlag på 6-1 til NB Bornholm og 6-0 til Hvidovre II.

I dag blev det til et nyt nederlag hjemme på 1-3 til FB, der trods sejren og en tredjeplads alligevel ikke kan nå at spille med om oprykning til Danmarksserien. Det bliver i stedet enten Skjold eller Fremad Valby, der rykker direkte op, mens nummer to skal i kvalifikationsspil.

Dragørs mange nederlag har resulteret i en placering under nedrykningsstregen sammmen med HB – som Dragør iøvrigt møder i næste runde, der spilles hjemme lørdag 28. juni kl. 12.

Har brug for opbakning

Og her kan Dragør nok få brug for al den opbakning, der kan støves opnå, for taberen af dette opgør har kun meget ringe chancer for at overleve i Københavnsserien – og må ned i serie 1 fra næste sæson.

HB er allerede så godt som nedrykket, men har alligevel en spinkel chance for at overleve, som Østerbro-holdet formentlig vil kæmpe hårdt for.

Et nyt, spændende opgør er derfor i vente – et nederlag til Dragør, og det begynder at blive svært at overleve i Københavnsserien, selv om både Bispebjerg og FA 2000 II er indenfor rækkevidde, i alt fald i skrivende stund.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?