Godt tilbud til alle læselystne

Tirsdag 21. juni og hver tirsdag kan alle deltage i ”Fri Læsning” , der er Tårnby Hovedbiblioteks tilbud til læselystne, der gerne vil have hjælp til deres læsevaner

Kom og læs med, lyder invitationen fra biblioteket i Tårnby

 

Af Lene Dam Jørgensen

Hver tirsdag fra kl. 17 til 18 har alle interesserede mulighed for at gå til læsning på Tårnby Hovedbiblioteks første sal på Kamillevej 10. Tilbuddet er for dem, der gerne vil have hjælp til at ændre deres læsevaner. Biblioteket har sat et fast ugentligt tidsrum af til at læse, og alle er meget velkomne til at komme og læse med.

Hver gang præsenterer biblioteket først et par nye fagbøger, en spændende litterær podcasts eller noget tredje, der har interesse for alle, der læser bøger og fagbøger. Bagefter tager deltagerne deres bøger frem og læser –  sammen men hver for sig. Hvis det giver mening for dem, sluttes der af med at dele dagens læseoplevelse med hinanden.

Fokus på fagbøger

Tårnby Hovedbibliotek sørger for kaffe på kanden og et roligt hjørne på Hovedbibliotekets første sal. Biblioteket har fokus på fagbøgerne, men alle læser hver især det, som de har lyst til. Det kan for eksempel være en bog, som de alligevel er i gang med eller en som de har fået inspiration til fra forrige gang de kom til læsning på Tårnby Hovedbibliotek.

Der er mulighed for at hente en billet til en eller flere tirsdage. Alle deltager alt efter, hvornår de har tid, lyst og behov for det. Det er også muligt bare at møde op på dagen.

Billet kan bestilles på Tårnby Kommunebibliotekers hjemmeside.

Seneste artikler

 

Fik du læst?