Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.

Der er midsommerfest på Christianshavn torsdag 23. juni

 

Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” – noget verden i disse tider godt kunne bruge mere af, lyder det i invitationen.

Den Røde Tråd folder farver for fred og udsmykker gaden – og bålfadene til børnenes snobrød.  Der vil være ansigtsmaling til børnene, og Beboerhusets kok, Caroline, byder på velsmagende mad. Arrangementet finder sted fra kl. 17 til 24 i Dronningensgade.

Swingende rytmer

Aftenens musikalske hovednavn – Trypical Cumbia – leverer swingende rytmer og energisk latindrive, som fyrer op under sommeraftenen og nærmest er umuligt ikke at danse med på. Det syv mand høje band tæller medlemmer fra både latin- og sydamerika, og musikstilen er cumbia blandet med andre latin-stilarter, men uanset genren er der dømt latin-party.

Ritalin60 er et andet band bestående af fire medlemmer, som ikke kun skaber speciel musik, men som også prøver at skabe oplevelser for publikum. Gruppen spiller både højt, lavt og alternativt. Alternativ, eksperimental og psykedelisk rock.

Sunglasses On Vacation består af tre unge fyre fra Christianshavn, der spiller jazz, rock og groovy stuff.

Alt i alt en aften med masser af musik, fest og god stemning – så kom og oplev midsommer-blomsterflor og peace and love, lyder det fra Beboerhuset.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?