Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Velbeliggende, topmoderniseret og smukt liebhaveri i 229 etagemeter

Her er der tale om intet mindre end en sjældent udbudt og topmoderniseret perle af en velbeliggende liebhavervilla fra kvalitetsåret 1926. Mens villaen i sig selv udstråler både sjæl og charme, kan solens stråler nydes i den store, ugenerte forhave på den 770 m2. store grund. I første parket til den velanlagte beplantning får I desuden en volumeniøs træterrasse, og her kan både det omfangsrige udendørs spisebord til hele familien samt sofaloungen være.

Bagtil åbner der sig en dyb, privat baghave, hvor solen også rammer fra siden, bl.a. på den nydelige urtehave. Et træudehus i god stand rummer plads til redskaber og masser af brænde rundt om, men den nyere garage i indkørslen rummer tilmed godt med aflåst plads til diverse.

Der er hele 4 praktiske indgange til pragtvillaen – fra baghaven til hhv. køkken og separat til kælderen, fra træterrassen til spisestuen og selvfølgelig fra forhaven til entréen i stueetagen. Entréen her har garderobeplads, og leder jer op og ned ad trapperne og ind til gang, gæstetoilet samt køkken/alrum/stue, hvor alt er udført med meget stilsikker hånd inden for de seneste få år. Gæstetoilettet er anlagt med elegante klinker og elementer og er desuden garneret med stilfuld, grøn-sort marmor. I både gang og køkken/alrum og stue
dominerer desuden en smuk og nyere anlagt sildebensparket, hvilket virkelig binder leverummet sammen.

Det bekostelige Unoform-køkken er vidunderligt med samme klinker, hvide marmorborde og masser af plads. (Spise)stuen er her i hel åben forbindelse, og bredden på det hele samt den dejlige, sydvendte karnap med udgang til forhaven er misundelsesværdig for de fleste.

Et repos åbner sig op for enden af trappen med mere marmor i vindueskarmen, som går igen flere steder i det nyere og ligeså stilrene badeværelse. Her findes desuden et af Amagers større og mere luksusprægede, separate brus. Fordelergangen leder også til 3 gode værelser; det store soveværelse med flere lysindfald og en skøn stenaltan med udsigt over forhaven, et kontor/walk-in med metervis af integreret skabsplads, samt et dejligt stort børne/gæsteværelse.

Hele kælderen er blevet gravet op og gulvet er nyanlagt overalt med de samme elegante klinker som på de øvrige etager, og så er der selvfølgelig efterfølgende anlagt gulvvarme i de disponible rum og på badeværelset. Gangen hernede giver ekstra garderobeplads, et rummeligt bryggers med fjernvarmeunit giver god tørreplads, et ekstra badeværelse rummer også separat brus, og således er der basis for, at de to overordentligt brugbare disponible rum hernede pt. anvendes som børne/gæsteværelser.

Sidst, men ikke mindst: Denne liebhavervilla kan nærmest ikke have en bedre beliggenhed midt i Italiensvejskvarteret – Amagers mest eftertragtede villakvarter: Vi er på en hyggelig og børnevenlig vej tæt på gode indkøbsmuligheder mod Amagerbro(gade)siden og med Amager Strands lyksaligheder lige til den anden side. Selvsamme metro ligger desuden blot 600 m. væk. Dette er hermed en unik chance for at etablere sig i et eftertragtet villakvarter med under 5 km. til hhv. Rådhuspladsen og Kgs. Nytorv, i en smuk, stilren og moderniseret villa for de kræsne. Vi ses!

 

SE MERE HER

 

   

Nybolig Amager        

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234