Tryghed på dagsordenen i Tårnby

SSP Tårnby og nærpolitiet var forleden på besøg i  Vestamager Centret for at tale om tryghed.

Borgmester Allan S. Andersen og politiet deltog bl.a. i trygheds-dagen.

Af Lene Dam Jørgensen

Der var fokus på tryghed, da SSP Tårnby og Nærpoliti Amager var på besøg i Vestamager Centret.

Baggrunden for besøget var, at der i den seneste tid har været flere henvendelser til SSP Tårnby og politiet om uro fra unge mennesker i området omkring Vestamager Centret.

Flere borgere og erhvervsdrivende fik ved besøget mulighed for at snakke med SSP Tårnby og politiet. Betjentene noterede de oplysninger, som de fik fra borgerne om trygheden i området.

Grundlæggende trygt

Tårnbys borgmester Allan S. Andersen deltog også og fik brugbar viden fra borgerne om, hvordan de oplever trygheden  – eller snarere utrygheden – i dagligdagen.

”Helt grundlæggende er der trygt i Tårnby, og det skal vi være glade for. Så er der perioder, hvor der er enkelte områder, hvor der opstår lidt uro og tryghed – det kan være nogle unge mennesker, som ikke altid tænker på deres omgivelser. I de situationer er det rigtig godt, at vores SSP har så tæt et samarbejde med Nærpoliti Amager og de her lokale betjente, som kender området og mange af de unge,” sagde Allan S. Andersen, der også roser borgerne for at gå i dialog med politi og SSP Tårnby, når de oplever utryghed.

Borgernes oplysninger er vigtige

”Vi er i høj grad afhængige af borgernes beretninger, når vi skal skabe tryghed. Det er dem, som er førstehåndsvidner til aktiviteten i området, og jeg ved, at politiet er glade for at høre fra borgerne, og det samme er vores SSP-medarbejdere,” tilføjede Allan S. Andersen.

Seneste artikler

 

Fik du læst?