Biblioteket inviterer til pop og dans

Amagerbandet The Lamps holder koncert  på Tårnby Hovedbiblioteks udendørsscene lørdag 13. august, hvor bandet spiller dansevenligt popmusik

The Lamps – koncert i Tårnby

 

Af Lene Dam Jørgensen

Lørdag 13. august kl. 13 holder bandet The Lamps koncert ved mini-festivalen ”Tårnby Live” på Tårnby Hovedbiblioteks udendørsscene foran Hovedbiblioteket på Kamillevej 10. Bandet spiller dansevenligt popmusik.

The Lamps har eksisteret siden 1997 og alle bandets medlemmer er vokset op på Amager, hvor også øvelokalet ligger.

De originale medlemmer af The Lamps spillede sammen i andre Amagerbands i slutningen af 70’erne og i begyndelsen af 80’erne, herunder Malavia, Broken Heart og Breeze. Bandet har holdt en række koncerter i hele Danmark, herunder et par koncerter på den legendariske open air-scene på 5-øren på Amager strand.

Dansevenligt musik

The Lamps har altid spillet egne kompositioner, og stilen er en dansevenlig blanding af melodisk rock og poprock, med et strejf af bluesrock, country og funk hist og her.

The Lamps har ved flere lejligheder været på plakaten med store danske navne.

Gennem hele august spiller bands ved minifestivalen, der sætter spot på lokale bands. De indtager skiftevis den udendørs scene ved Tårnby Hovedbibliotek i løbet af august, hvor de gennem deres musik viser, hvad de står for .

I tilfælde af dårligt vejr rykker det indenfor i biblioteket.

Seneste artikler

 

Fik du læst?