Dragør har fået flot start i serie 1

Med to sejre i de to første runder er Dragør kommet flot fra start i serie 1

Dragør (her på udebane i grønne trøjer) har fået flot start i serie 1 (Arkivoto: Torben Ager)

 

Det er blevet alletiders start for Dragør i serie 1, hvortil klubbens bedste herrehold rykkede ned efter sidste sæson. Men noget tyder på, at der kan blive til et kort visit, for det er blevet til en noget næ forrygende start for de gule, der har fået seks points for de første to kampe i serien.

Først på ugen blev HB besejret på eget græs med 4-2  – Dragørs målscorere var Frederik Glendorf, Kasper Walker Andersen (2) og Patrick Sandby Knudsen. Og lørdag blev det til en endnu flottere sejr, da CSC (Christiania Sports Club) blev besejret på Kløvermarken med 4-0. Dragørs mål blev sat ind af  Kasper Walker Andersen, Jacob Sørensen, August Toudahl og Tobias Damkjær.

Bang tju – to kampe, seks points og en målscore på 8-2 – det kan man kalde en overbevisende begyndelse, og resultaterne lover godt for resten af sæsonen.

Med de to sejre er Dragør placeret på en tredjeplads efter Bispebjerg og Kastrup – men med en kamp mindre.

Dragør spiller næste kamp hjemme i Dragør lørdag 3. september kl. 12 mod gode, gamle og hæderkronede Viktoria fra Fælledparken.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »