Hvem skal være Årets Idrætsforening?

Årets Idrætsforening 2022 skal findes: Skal din forening vinde 25.000 kroner? To klubber fra Amager er i senere år løbet med hæderen

Hvem skal være Årets Idrætsforening?

Gør din lokale idrætsforening en særlig indsats for Københavns idrætsliv? Så kan du nu nominere foreningen til prisen som Årets Idrætsforening 2022.

Arbejder den lokale karateklub for at få flere piger med i foreningslivet? Har håndboldklubben fået flere socialt udsatte på træningsbanen? Eller tager de frivillige ildsjæle i petanqueklubben socialt ansvar i lokalområdet?

Idrætsforeningerne i København gør en ekstraordinær indsats for byens idrætsliv. Nu kan du nominere de foreninger, du synes fortjener prisen som Årets Idrætsforening 2022 og de medfølgende 25.000 kroner.

Kultur- og fritidsborgmester i København Mia Nyegaard /B) opfordrer alle til at indstille de idrætsforeninger, der fortjener den særlige hæder:

”Med kåringen af Årets Idrætsforening fejrer vi byens frivillige og idrætsforeninger, der gør en ekstraordinær indsats for at få flere københavnere, uanset alder og baggrund, med i de forskellige fællesskaber. Jeg håber, at så mange som muligt vil indstille de foreninger, som de synes fortjener prisen.”

Frist er 1. oktober

Alle kan indsende deres begrundede forslag til Kultur- og Fritidsforvaltningen. Dommerkomitéen består af medlemmerne af Kultur- og Fritidsudvalget samt repræsentanter for de københavnske idrætsforbund.

Der er frist for nomineringer 1. oktober klokken 12. Prisen uddeles i år for 19. gang. Du kan sende din nominering til idraet@kk.dk med ”Årets Idrætsforening 2022” i emnefeltet.

Kåringen af vinderen finder sted i november, hvor kultur- og fritidsborgmester Mia Nyegaard vil overrække prisen. Dommerkomitéen består af Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune, repræsentanter fra DGI Storkøbenhavn, Danmarks Idrætsforbund og Firmaidræt Storkøbenhavn.

De seneste fem års vindere af prisen

2021: Copenhagen Beachvolley
2020: Amager SK
2019: Ørestad IF og Idræt i Dagtimerne
2018: Copenhagen Floorball Club
2017: Nørrebro United

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »