Kriminalassistent fortæller om efterforskning

Kriminalassistent og forfatter Arne Woythal fortæller tirsdag 6. september på Dragør Bibliotek om politiets efterforskningsarbejde

Kom og høre mere om politiets efterforskning på Dragør Bibliotek.

 

Tirsdag 6. september kl. 19 fortæller kriminalassistent og forfatter Arne Woythal på Dragør Bibliotek på Vestgrønningen 18 om politiets efterforskningsarbejde. Han fortæller om sin karriere og tager tilhørerne med ind i forbrydelsens verden, hvor de hører om det minutiøse arbejde, der ligger bag drabsefterforskning.

Troværdige krimier

Arne Witha er forfatter og kriminalassistent. Han har sideløbende med sin aktive karriere som drabsefterforsker ved Københavns Vestegns Politi skrevet kriminalromanerne De Dræbtes Advokat, Den Hollandske Forbindelse, Gribbene fra Sofia, Under Nordlys og Skrædderen fra Bagdad.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Arne Woythal

I sit foredrag Drabsefterforskning – Virkelighed eller Fiktion? tager Arne Woythal udgangspunkt i disse romaner og kommer ind på politiets efterforskningsarbejde, afhøringsteknik, retsmedicin, kriminalteknik og ikke mindst DNA-registrering.

Mange års erfaring

Arne Woythal har som kriminalassistent beskæftiget sig med drabsefterforskning i mere end 25 år. Han har været ansat i Gladsaxe Politis afd. A, Rejseholdets Drabssektion og siden 2007 i Københavns Vestegns Politis Personfarlig Kriminalitet. Arne Woythal har i sin lange karriere i politiet været med til at efterforske nogle af de mest spektakulære forbrydelser som æresdrabet i Slagelse, Tøndersagen og et dobbeltdrab i Herlev.

Det praktiske

Det koster 75 kroner at høre foredraget og billetter skal købes AOF Amagers hjemmeside.

Seneste artikler

 

Fik du læst?