Et blik ind i efterretningstjenesten…

Onsdag 7. september kl. 19.30 fortæller tidligere chef for Politiets Efterretningstjeneste, Jakob Scharf, i Dragør Kirkes sognegård om trusler, sikkerhed og tryghed.

Hvis man vil vide mere om forholdsreglerne ved. Danmarks sikkerhed, så kommer fhv. chef for Politiets Efterretningstjeneste Jacob Scharf på besøg i Dragør Kirkes sognegård.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Jakob Scharf, der tidligere har været chef for Politiets Efterretningstjeneste fortæller onsdag 7. september kl. 19.30 i Dragør Kirkes sognegård på Kirkevej 170 om trusler, sikkerhed og tryghed.

Sikkerhedsmæssige udfordringer

Trusselsbilledet har ændret sig markant de senere år. Spørgsmålet er, hvordan de sikkerhedsmæssige udfordringer kan håndteres bedst muligt og, hvordan der kan skabes den størst mulige sikkerhed uden at give køb på frihedsrettighederne.

Jakob Scharf ved mere end de fleste om disse emner og giver denne aften tilhørende indblik i de muligheder, overvejelser og afvejninger, som de færreste kender til.

Om Jakob Scharf

Jakob Scharf var mellem 2007 og 2013 chef for Politiets Efterretningstjeneste og er i dag direktør i det privatesikkerheds- og analysefirma Certa Intelligence & Security. Han har haft flere stillinger og blandt andet været ministersekretær for justitsminister Hans Engell og politimester i politiafdelingen i Rigspolitiet.

Seneste artikler

 

Fik du læst?